torstai 31. joulukuuta 2015

Apua ALEJos olisin muurahainen ja eläisin siinä samassa kasassa kaikkien muiden miljoonan muurahaisen kanssa, kuolisin. Minulle myöskin 5 tunnin oleilu Helsingissä näin alennusmyyntiaikana oli yhtä tuskaa, sillä ihmisvilinä oli aivan loppumaton ja kaikki ruokapaikat sekä kahvilat olivat ylikansoitettuja. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän kiinnostaa tungos ja ruuhka, sarvikuonon raivolla hankin kuitenkin sen yhden ainoan asian, mitä olin tullut hakemaan ja kiitin mielessäni, ettei ollut tarvetta mihinkään muuhun pakolliseen.

Alennusmyynnit eivät ole houkutelleet oikein koskaan, sillä se tietää valtavaa määrän heräteostoja, joita ostamalla säästää valtavan summan rahaa.  Jos joku tuote on kiinnostanut jo pitkään, voin olla varma, ettei hankinta mene pieleen, sen sijaan hätiköidyt ostokset epäonnistuvat lähes aina. Siksipä nykyään harkitsen ostoksiani epänaisellisen kauan ja monta turhaketta jääkin hankkimatta, parantamisen varaa on silti edelleen.

Ai niin, yksi asia sai suupielet väkisin kääntymään ylöspäin nimittäin Rautatientorin Jääpuisto. Jää oli täynnä iloisia luistelijoita ja riemunkiljahduksia. Olisipa ollut luistimet, olisin takuulla tehnyt kiekuran tai pari. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti