maanantai 11. tammikuuta 2016

Räpsöön takaranta - Tule sellaisena kuin olet
Tällaisena velvoitteiden ja rajoitteiden sekä vaatimusten aikana on hienoa, että johonkin pääsee ilman pääsylippua. Räpsöön takaranta - Tule sellaisena kuin olet. Ei kysytä surua ei iloa, ei rahaa eikä rakkautta, ei kokoa eikä näköä, ei kokemuksia eikä näkemyksiä, ei maata eikä kansaa. Kyllä kelpaa, ihan jokainen.17 kommenttia:

 1. Komeita kuvia! Nuo talven pastelliset sävyt on jotain ihan maagista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastellipaletti on parasta ja aina hiukan eri vivahteilla ♥

   Poista
 2. Hei! Kommenttisistasi kautta vasta tajusin, että olet alkanut bloggailla täälläkin.Enkä nyt aamukiireissäni ehti nyt kuinka kauan täällä olisi saanut kuviasia ihailla. Palaan tähän vielä myöhemmin kunhan saan päivittäiset belvoitteeni hoidettua... Olet kyllä ahkera kun jaksat kahta blogia päivittää. Takarannasta tuli mieleen, että minulle taas vastaava henkinen lepopaikka on tuo metsä, joka on on ihan kivenheiton päässä. Ihan kuin johonkin luonnon syliin pääsisi, kun sinne astuu. Tunnen täällä polut ja reitit kuin taskuni, olenhan täällä asunut jo pian 30 vuotta. Hyvää lukukauden alkua sinulle. Kyllä me jaksetaan kun on nämä henkireiät, kokkailut ja sukat ja patalaput! :)Ja se oma perhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jestas mitkä kirjoitusvirheet 😞

   Poista
  2. Tämä on sellainen päivitän kun tuntuu siltä -versio, on sitä niin paljon muutakin elämää kuin ruoka :D. Oikein hyvää lukukautta myös sinne ja tosiaan henkireiät on mainiot.

   Poista
 3. Voi jestas, mitä kuvia. Mahtavat paksut jäät ja lumet ja niissä illan valo, mikä sen kauniimpaa... niin ja tuo ulappa kauas horisonttiin.

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat!

  Minäkin huomasin kommentistasi, että bloggailet myös täällä. Tosi kiva juttu! Mukavaa vuodenalkua!

  VastaaPoista
 5. Meri ja merenranta on aina vaan yhtä kaunis. Sama onko kesä vai talvi, paiste vai pakkanen, aina mieli lepää. Ja silmät kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikka todellakin. Jos lähtee rannalle kera kiukun, niin aika lauhkeana tulee takaisin :).

   Poista
 6. Hyytävää! Meren ranta kuin jostain etelänapa mantereelta. Silti omalla tavallaan kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista on ja varsin hyytävää. Ei näillä keleillä viitsi kovin kauaa siellä keikkua.

   Poista
 7. Kiva kun laitat kauniita kuvia katseltavaksi:)

  VastaaPoista
 8. Lievittääpi ahdistusta nämä Takarannan kuvat, laivat, Kaijakari ja muut tutut jutut. Työpaikkahakemus Poriin on taas vetämässä, ja jos tärppää, niin täältä tullaan, Räpsöö!

  VastaaPoista